OM LIFE FONDEN

Velkommen til vores side om LIFE Fonden. Her finder du informationer om selve fonden, årsrapporter, oplysninger om bestyrelsen og meget andet.

HVEM ER LIFE FONDEN?

LIFE Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond med almennyttigt sigte. LIFE Fonden har to formål; at højne den naturvidenskabelige dannelse, uddannelse og forskning, og at styrke motivation og interesse for naturvidenskab hos børn og unge.

LIFE Fonden driver det landsdækkende og almennyttige undervisningsinitiativ LIFE. Kernen i LIFE er vores naturfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb – hvor elever arbejder undersøgelsesbaseret med virkelighedsnære problemstillinger, der understøtter FN’s verdensmål. Alle LIFE Forløb er udviklet hos LIFE i tæt samspil med skoler, virksomheder og forskningsinstitutioner.

LIFE Fonden kan desuden støtte uddannelses- og forskningsinitiativer inden for natur-, teknisk- og sundhedsvidenskab samt fagdidaktik. LIFE Fonden kan også yde støtte til andre almennyttige undervisningsmæssige og videnskabelige formål.

LIFE Fonden er støttet af Novo Nordisk Fonden.

Oversigt

GOVERNANCE

PRESSEKONTAKT

Har du brug for at komme i kontakt med LIFE Fonden er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Anne Reinholdt på anr@life.dk eller tlf. 27 15 70 67.

Vi ønsker åbenhed og god dialog med pressen. I presserummet kan du finde kontaktoplysninger og pressefotos.

Gå til presserum ved at klikke her.